Wifi met ticket systeem

Onze WiFi-hotspot gateway producten bieden veilige internettoegang voor uw gasten op elk type locatie. Met een gateway heeft u volledige controle over uw verbinding.

Hotspot controller
Tickets op data of tijd
U kunt door middel van de hotspot gateway er voor zorgen dat alleen uw gasten betaald of onbetaald toegang hebben tot internet. Passanten kunt u zo van uw netwerk weren waardoor meer bandbreedte overblijft voor u en uw gasten. U bepaalt zelf hoe lang er toegang verleend wordt en wat de gebruiker voor de toegang betaalt. U kunt zelf een tijdslimiet voor gebruikers instellen, evenals de snelheid van de verbinding. Tevens bepaalt u de tarieven voor het gebruik van uw netwerkverbinding. Betalen kan eenvoudig via een tickteprinter gekoppeld aan uw computer waardoor u geen ingewikkelde betaalsystemen nodig heeft.

wifi ticket

Social media
Een aantal hotspot gateway’s beschikt over een Social WiFi functie, waarbij u geen abonnement hoeft af te sluiten. U kunt instellen dat gebruikers toegang krijgen tot uw netwerk, wanneer ze een bepaalde Facebookpagina liken. Het voordeel van Social WiFi is dat de gebruikers van uw netwerk uw pagina moeten liken, wat vervolgens weer verschijnt op hun timeline. Zo ontvangt u gratis een extra stukje reclame voor uw bedrijf.

facebook
Welkomstpagina
In de gateways kunt u een zogeheten customized captive portal (persoonlijke welkomstpagina) instellen. U kunt de portal simpel personaliseren met een logo en een passend thema. Natuurlijk is het ook mogelijk om de welkomsttekst aan te passen en te vertalen naar het Nederlands. Tevens kunt u een eigen HTML-thema ontwerpen om de welkomstpagina nog persoonlijker te maken. Mocht u geen kennis hebben van HTML, dan kan elke webdesigner dit voor u doen.

Naast de aanschaf van de gateway en het instellen daarvan zijn geen extra abonnements kosten . Software-updates zijn gratis en er zijn geen kosten voor technische ondersteuning van de fabrikant.

Onderstaand kunt u de configuratie van zo’n gateway uitproberen;

Share
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube