Wind- energie en zonneparken

Internet, NU.internet

In wind- parken en zonneparken is een stabiele internetverbinding zeer belangrijk.  Een stabiele verbinding is wat wij leveren met internet via de satelliet. In tegenstelling tot de bestaande infrastructuren is satelliet internet overal beschikbaar waar vrij zicht op het zuiden is.

 

Stabielinternet stream

Met internet via de satelliet heeft u altijd de beschikking over een stabiele, snelle internet verbinding. U kunt deze verbinding voor vele toepassingen gebruiken. Zo kunt u de technische apparatuur 24/7 monitoren dankzij de satelliet verbinding..

Het is uiteraard ook mogelijk uw wind- of zonnepark te bewaken door middel van IP camera’s, een kosten effectieve manier om te beveiligen tegen diefstal en vandalisme.

Telefoneren behoort ook tot de mogelijkheden. Zo is het mogelijk ter plaatse een gratis telefoonnummer te installeren waarop uw medewerkers altijd bereikbaar zijn, ook als het GSM net te wensen over laat.

 

WifiWifi met satelliet internet

 

Satelliet internet in combinatie met een sterk en stabiel wifi netwerk kan ter plaatse voor vele doeleinden worden gebruikt. Zo bezitten veel omvormers voor zonnepanelen al een mogelijkheid voor een wifi verbinding zodat aansluiten een fluitje van een cent is.

Geniet met satelliet internet van een verbinding zonder data limiet.

 

Share
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube