Wifi

vaak zorgt het voor problemen. Thuis, op de camping, in het hotel of op de zaak. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn.

Met een goed ingericht netwerk kunt u zonder zorgen wifi aanbieden en gebruiken. Overal wordt geprobeerd om met repeaters het bereik te verbeteren. Dat kan beter vinden wij, met een eenmalige investering bent u van uw ergernis af Talloze oplossingen kunnen u van dienst zijn, en wij helpen u daarbij

______________________________________________________________________________

THUIS

In veel woningen is het WiFi accespoint (het kastje wat het signaal verstuurd) ook meteen het modem van de internet provider. De signaalsterkte van deze modems valt vaak tegen. Daarbij komt ook nog dat het modem vaak ergens weggestopt ligt in de meterkast of achter een meubel. Dit veroorzaakt een verslechtering van het wifi signaal. Door providers worden range extenders (repeaters) vaak als oplossing aangedragen, deze apparaten beïnvloeden de stabiliteit vaak op een negatieve manier, bovendien halveren de apparaten de doorvoer snelheid.

U kunt beter een bekabeld wifi accespoint plaatsen op de locatie waar u geen wifi heeft als het bereik te kort schiet. Door het enorme aantal wifi apparaten in de buurt kan het zijn dat de radio band vol zit. Het kan dan verstandig zijn een dualband router te plaatsen. Deze maakt gebruik van de standaard 2,4 Ghz band en van de nieuwe 5 Ghz band. Zo heeft ieder apparaat toegang en op 5Ghz een hogere doorvoer snelheid. Houdt er wel rekening mee dat 5 Ghz minder ver draagt.

______________________________________________________________________________

OP DE CAMPING, RECREATIEPARK OF JACHT HAVEN.

Heeft u en recreatie accommodatie of horeca bedrijf, en wilt u uw gasten wifi aanbieden. Hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden. U kunt uw gasten gratis of betaald internet aanbieden, maar ook door het geven van Facebook likes. Door een controller kunt u de bandbreedte per gast reguleren, zo slibt uw netwerk niet snel dicht.

Met dit systeem zit u niet vast aan een abonnement, eenmaal aangeschaft is de apparatuur van u en software updates zijn gratis

 

In combinatie met 1 of meerdere wifi accespoints heeft u zo een gastvrij internet systeem.

______________________________________________________________________________

HOTEL, VAKANTIEWONING EN KANTOOR

U kunt natuurlijk overal wifi accespoints ophangen. Daar is niets mis mee. Maar wat als u ook een bedraad netwerk wilt aanbieden aan uw gasten of werknemers. Dat kan, eventueel met een controller om uw netwerk te beheren.

Met dit aansluitpunt slaat u 3 vliegen in 1 klap. Het aansluitpunt is namelijk ook een wifi accespoint, een bekabelde aansluiting en kan op 1 uitgang power over ethernet bieden.

Zo kunt u iedere werkplek, hotelkamer of andere ruimte van (persoonlijk) internet voorzien.

______________________________________________________________________________

VAN A NAAR B

Uw verbinding va A naar B brengen kan op diverse manieren. Het ingraven van een kabel is een prima optie maar stuit vaak tegen allerlei bezwaren. Het overbrengen met repeaters zorgt er voor dat u aan het eind niets meer over heeft.

Een prima oplossing is een straal verbinding. Hiermee kunnen afstanden tot wel 20 kilometer worden overbrugt.

Zo kunt u van gebouw naar gebouw, of over uw (recreatie) terrein internet naar de andere zijde brengen. Hier is wel een vrij zicht tussen de lokaties voor nodig.

Berichtnavigatie

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook