Arbeidsmigranten

Internet

Het leveren van al dan niet tijdelijk internet aan arbeidsmigranten kan op verschillende manieren gebeuren, waaronder via satelliet en 4G.

Satelliet internet is een optie voor tijdelijk internet voor arbeidsmigranten die in gebieden verblijven waar andere vormen van internetverbinding niet (snel) beschikbaar zijn. Satellietinternet werkt door een verbinding te maken met een zender in de ruimte, wat betekent dat het beschikbaar is in praktisch elk gebied op aarde. Het nadeel van satellietinternet is dat het een grotere vertraging heeft dan andere vormen van internet.

4G-internet is een andere optie voor tijdelijk internet voor arbeidsmigranten. 4G is een vorm van mobiel internet dat beschikbaar is via mobiele telefoonnetwerken. 4G is sneller dan 3G en kan worden gebruikt om verbinding te maken met het internet via een outdoorunit.

Beide opties, satellietinternet en 4G, kunnen nuttig zijn voor tijdelijk internet voor arbeidsmigranten, afhankelijk van de specifieke behoeften en omstandigheden.

Televisie

Naast internet kunnen er ook honderden buitenlandse zenders worden geleverd, via de satelliet zijn zenders te ontvangen die niet via de kabel of glasvezel verkrijgbaar zijn. Met 1 tot 3 schotels kunt u zenders ontvangen die voor het grootste deel van de west-Europese bevolking interessant zijn. Het aantal gelijktijdige aansluitingen is in feite onbeperkt.

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook