Wind- energie en zonneparken

In wind- parken en zonneparken is een stabiele internetverbinding zeer belangrijk. Een stabiele verbinding is wat wij leveren met internet via de satelliet. In tegenstelling tot de bestaande infrastructuren is satelliet internet overal beschikbaar waar vrij zicht op het zuiden is.

U kunt deze verbinding voor vele toepassingen gebruiken. Zo kunt u de technische apparatuur 24/7 monitoren dankzij de satelliet verbinding.

Het is uiteraard ook mogelijk uw wind- of zonnepark te bewaken door middel van IP camera’s, een kosteneffectieve manier om te beveiligen tegen diefstal en vandalisme.

Telefoneren behoort ook tot de mogelijkheden. Zo is het mogelijk ter plaatse een telefoonlijn te installeren waarop uw medewerkers altijd bereikbaar zijn, ook als het GSM net te wensen over laat.

Om zeker te zijn van een verbinding die altijd beschikbaar is kunnen wij de satellietverbinding combineren met een 4G verbinding.

Satelliet internet in combinatie met een sterk en stabiel wifi netwerk kan ter plaatse voor vele doeleinden worden gebruikt. Zo bezitten veel omvormers voor zonnepanelen al een mogelijkheid voor een wifi verbinding zodat aansluiten een fluitje van een cent is.

Geniet met satelliet internet van een verbinding zonder datalimiet.

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook